За нас


LEADER ESTATES BG - инвестиции, покупко-продажба, наем и отдаване на недвижими имоти по цялото Черноморие и големите градове на страната. Ние предлагаме качествени и проверени имоти от проверени строително-инвестиционни компании, препродажби на атрактивни цени от наши дългогодишни клиенти и най-новите оферти на пазара.

Екипът ни се състои от доказани специалисти-експерти в своята област, които ще Ви помогнат във всяка стъпка при избора и покупката на най-подходящият за Вас имот. За нас от особена важност са коректните взаимоотношения. За тази цел сме създали прозрачен процес на работа, без никакви скрити условия. След като изберете най-подходящият за Вас имот, наш ангажимент е да Ви предоставим пълна документална история и удостоверение от Агенцията по вписвания.

През целия си дългогодишен опит сме решавали въпроси от всякакъв характер, възникващи през различните етапи на процеса по покупко-продажбата на недвижим имот. След повече от 10 години усърдна работа, с гордост и ръка на сърцето можем да кажем, че всички наши клиенти са благодарни, с отлични впечатления и с радост ни препоръчват на своите близки и приятели. Ние ценим Вас, Вашето доверие и време и с тази цел създадохме компанията LEADER ESTATES BG

За Вас и Вашият комфорт, наш приоритет е индивидуалният подход и специалното отношение. Ние поддържаме пълен спектър от услуги, професионални консултации, организиране на огледи, юридическа помощ, интериорни проекти, обзавеждане, стопанисване и управление на имоти, застраховки и много други.

Нашият екип ще бъде до Вас винаги когато е необходимо - през целия процес от първоначалното решение, избора, покупката, регистрацията, обзавеждането дори и след това...винаги когато е необходимо!

При нас ще намерите не само отлични специалисти, но и истински приятели на които можете да се доверите!LEADER ESTATES BG

С НАС ВАШИТЕ МЕЧТИ СТАВАТ РЕАЛНИ!!!