В момента има оферта. Разглеждане
 1 - 1  
Съхрани това търсене
Страници   <<   1   >>  
Предишни 100
Следващите 100

Заглавие Клас Град / Регион Тип на имота Площ m2 Цена Дата
„Валенсия Гардънс” – елегантен, луксозен жилищен комплекс в центъра на Несебър Продажби Несебър Други 0 33900 EUR 14/06/2017

"ВАЛЕНСИЯ ГАРДЪНС" - ЖИВЕЙТЕ КАТО В ПРИКАЗКА НА БРЕГА НА МОРЕТО!!!

Предлагаме за продажба апартаменти, магазини и парккоместа в новия комплекс „Валенсия Гардънс” – елегантен, луксозен жилищен проект с модерна архитектура, разположен на първа линия море до Морската градина на гр. Несебър и в непосредствена близост до Стария град.
Жилищният комплекс е от «затворен тип» с уникална териториална инфраструктура и перфектна панорама към морският залив дори от първите етажи на сградата.
Разположен на южния плаж в прекрасния град Несебър, комплекс „ Валенсия Гардънс” предлага за продажба едностайни, двустайни, тристайни апартаменти с възможност за разделяне и обединяване. Жилищата ще бъдат завършени «до ключ» с луксозни материали по най-съвременни европейски стандарти за качество!
Най-голямото предимство на суперлуксозният комплекс „Valencia Gardens” е изключителното местоположение и перфектната панорама към морето на която ще можете да се наслаждавате целогодишно!
Срокът на завършване декември 2018г. дава възможност за гъвкави схеми на плащане! Индивидуално договаряне на условията по сделката!


За Вашият комфорт, "Valencia Gardens" разполага със следните екстри:

 Басейн
 Джакузи
 СПА центр
 Фитнес
 Лоби бар
 Детска игрална площадка
 Магазини
 Подземен паркинг
 Ресторант
 Медицински центр
 Целогодишно работеща рецепция
 Целогодишно обслужване и подръжка на жилищният комплекс

Прочети повече »Промоционална оферта

Страници   <<   1   >>  
Предишни 100
Следващите 100